Avlyst! Felles kurs for forskere, stipendiater og brukere/personer med erfaringskompetanse

Kurset er avlyst!

Sammen gjør vi hverandre bedre

Torsdag, 07.desember 2023

Kl. 09.00 – 15:45

Sted: Oslo Universitetssykehus, Kirkeveien 166, 0450 Oslo, Bygg 37B, 3 etasje

Vil du som forsker, stipendiat eller brukermedvirker/person med erfaringskompetanse være med å legge grunnlag for god samhandling og brukermedvirkning i forskning i fremtiden?

Forsknings- og formidlingsenheten for muskelskjeletthelse (FORMI) i samarbeid med Forskningssenter for behandling innen revmatologi og muskelskjelettsykdommer, REMEDY. Gjennom forskning ønsker FORMI og REMEDY å løfte kunnskapsnivået rundt muskelskjeletthelse og revmatologiske sykdommer og plager ved å øke brukermedvirkning innen forskning.

Hensikten med kurset er å samle forskere, stipendiater og personer med erfaringskompetanse for å legge grunnlag for god samhandling og brukermedvirkning i forskning. Kurset gir eksempler på hvordan brukermedvirkning i forskning kan organiseres på de ulike fasene i forskningsprosessen. Det er fokus på samarbeid, hvordan gjøre hverandre gode, legge til rette for felles språk og gjensidig forståelse. Kurset kan bidra til økt kunnskap om brukermedvirkning i forskning for deltakere i forskningsprosjekter.
Kurset bygger på e-læringskurset  brukermedvirkning i helseforskning.

Påmelding:
Frist fredag 17.11.2023 Begrenset antall plasser.
Påmeldingslink: https://www.ous-research.no/brukermedvirkning
Lurer du på noe? Ta kontakt med Ingrid Bånerud ifjeld@ous-hf.no

Last ned invitasjon (PDF)

 
Page visits: 233